Cautare

1104 de rezultate pentru "posturi ocupate" (2.64 secunde)
Premierul Calin Popescu Tariceanu a numit ieri patru membri ai UDMR pe posturile de secretar de stat sau subsecretar de stat ocupate de conservatori inainte de retragerea de la guvernare.
Asta pentru ca se doreste ca locurile de pe lista partidului sa fie ocupate in functie de competenta, abilitati si notorietate.
UDMR si-a stabilit lista cu candidatii pentru alegerile pentru PE, primele locuri fiind ocupate de ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy, si de ministrul Comertului, Iuliu Winkler.
Posturile de director de gimnaziu vor fi ocupate de profesori care au numai definitivat, in timp ce liceele vor fi conduse numai de profesori cu gradul didactic 2.
In acest an vor fi ocupate prin concurs 10 pos-turi de inspectori guvernamentali, iar numarul acestora va fi suplimentat in perioada 2007-2008 cu aproximativ 30 de locuri.
Buzatu a declarat ca mai multi membri PLD au primit telefoane prin care li s-au oferit functii în administratia publica locala, precum si în aparatul Institutiei Prefectului Dolj, functii ocupate în prezent de functionari publici promovati de PD.
Buzatu a declarat ca mai multi membri PLD au primit telefoane prin care li s-au oferit functii în administratia publica locala, precum si în aparatul Institutiei Prefectului Dolj, functii ocupate în prezent de functionari publici promovati de PD.
El va fi materializat in foarte multe pozitii publice ocupate de catre membrii PSD", a sustinut Boc. Totodata, el s-a aratat sceptic in legatura cu sansele ca o intelegere intre PNL si PSD sa functioneze.
UDMR si-a stabilit lista cu candidatii pentru alegerile pentru PE, primele locuri fiind ocupate de ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy si de ministrul Comertului Iuliu Winkler.
Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat nu va mai prelungi contractele de inchiriere pentru locuintele ocupate de fosti demnitari.
trebuie mutati in alte locatii sau chiar convinsi sa emigreze pentru ca fostele case "burgheze" sa fie ocupate de "proletari" sau de comunitatile de tigani nomazi (pe vremea aceea nu se inventase termenul de rom).
Am putea ajunge la aceeasi solutie daca se prelungeste prea mult aceasta situatie, pentru ca, odata cu apropierea alegerilor, volumul de munca va creste substantial si este nevoie ca atat postul de presedinte al BEM, cat si cel de loctiitor sa fie ocupate", ne-a declarat judecatoarea Carmen Sandu.
Primele patru locuri sunt ocupate de judetele Ilfov, Dolj, Gorj si Giurgiu. In topul urban Bihorul se situeaza pe locul al 3-lea, cu un procent de 57,57%, iar in topul rural ocupa locul 14, cu un procent de 65,76%.
Proiecte marete Acesta mai spune insa ca, desi este sigur ca la ora actuala nu sunt ocupate toate locurile de parcare din oras, Consiliul Local are in plan sporirea numarului acestora, dar si alte proiecte care sa fluidizeze traficul.
Din acest motiv, Andronescu intentioneaza sa-si schimbe colegiul unde va evolua, insa in acest moment toate colegiile uninominale unde PSD are sanse sa castige alegerile (sectoarele 2 si 5) sunt ocupate.
Senatorii au adoptat marti o initiativa legislativa prin care acorda drepturi persoanelor persecutate din motive etnice in perioada 1940-1945, indiferent daca la data refugierii, expulzarii sau stramutarii aveau domiciliul in Romania sau pe teritoriile romanesti vremelnic ocupate de alte state.
Am dorit ca si la Dolj, dar si la Olt, sa existe o reprezentare corecta in functie de rezultatele electorale si de ponderea in partid a acestei regiuni si vor exista un numar important de functii ocupate de colegi si colege", a afirmat Geoana.
Pana in prezent, Consiliul de Securitate ONU a emis patru rezolutii privind retragerea neconditionata a trupelor armene de pe teritoriile ocupate ale Republicii Azerbaidjanului.
Zeci de functii de conducere, incepand cu cea a pensionarului Gheorghe Bica, trebuie ocupate prin concurs in perioada urmatoare. Politia doljeana e in criza de sefi.
Cele doua sedii au fost ocupate in cursul zilei de marti de catre manifestantii care au declansat mai multe incendii.
google-analytics.com